Belediye Başkanımızın şehitlerimiz için başsağlığı mesajı

Aziz Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Türk Milletimize, sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı  Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerimiz ve korucumuza Allah'tan rahmet diledi.
Başkanımız mesajında; Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için icra edilen operasyon sırasında çıkan çatışmada bir askerimiz ile bir güvenlik korucusunun şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik.
Aziz Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Yüce Türk Milletimize, sabır ve başsağlığı  diliyorum dedi.