Başkanımız Atık Su Arıtma Tesisini İnceledi

Belediyemize ait Atık Su Arıtma Tesisinde bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Belediyemize ait atık su arıtma tesislerinde Afyonkarahisar Merkez Atık Su Arıtma Tesisi Teknik ekibi tarafından bakım onarım çalışmaları yapıldı.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı Atık su arıtma tesislerine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  Başkanımız konuşmasında; Afyonkarahisar Merkez Atık Su Arıtma Tesislerinde görevli Kimya Yüksek Mühendisi Selçuk Toran, Makine Teknikeri Kayhan Kara, Elektrik Teknikeri Rıfat Bayram ve Ustabaşı Ramazan Özen’den oluşan teknik ekip tarafından Atık Su Arıtma Tesislerimizdeki Anaerobik havuzu, Izgara tesisi, Kum yağ tutucu, Blower binası, havalandırma havuzu, Çamur ve susuzlaştırma binası ile Son Çökeltim havuzunda mevcut durum kontrolleri, bakım ve onarım çalışmaları yapmışlardır.  İlçemizden ve Belediyemizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Zeybek’e ve Afyonkarahisar Merkez Atık Su Arıtma Tesisi Teknik ekibine Arıtma Tesisimizde yapmış oldukları çalışma için teşekkür ediyorum dedi.