Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz Belediyemizi ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Sayın Abdurrahman Öz, Ak Parti Afyonkarahisar İl Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Mustafa Kardaş ile birlikte Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Sayın Abdurrahman Öz'ü Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı, AK Parti Çay İlçe Başkanı Sayın İbrahim Türkkan, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Sayın Şevki Kara, İl Genel Meclisi Av. Sayın Kadir Çetin ve Belediye Meclisi üyeleri Belediye Hizmet Binası önünde karşıladı.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Abdurrahman Öz, Başkanımızdan Çay ilçesine yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler alarak fikir alışverişlerinde bulundu.
Başkanımız tarafından Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Kardaş’a günün anısına fincan takımı hediye edildi. Belediye Hizmet Binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.