Yeniden Refah Partisinden Başkanımıza Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Sayın Abdülkadir Kiper ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; Çay ilçemiz için yapacağımız projelerin hayata geçirilmesinde ilçemizin bir bütün olarak hareket edebilmesi adına işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.
Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Sayın Abdülkadir Kiper konuşmasında; Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her zaman olduğu gibi doğrunun her zaman yanındayız. Çay İlçemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Yeniden Refah Partisi olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı beye ilçemize yaptığı ve yapacağı hizmetler için teşekkür ediyor başarılar diliyoruz dedi.