Çağlayan Spor Süper Amatör Ligde

Afyonkarahisar 1. Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Çay Çağlayan Belediye Spor Kulübümüz play-off maçları sonunda Süper Amatör lige çıkmayı başardı.

Çay Çağlayan Belediye Spor kaptanı Mehmet Başer kazandıkları kupayı Belediye Başkanımız Hüseyin Atlıya takdim etti.
Maç sonunda futbolcularla yemekte bir araya gelen Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı futbolcuları tek tek tebrik etti.
Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; Zorlu bir maratonun ardından büyük bir başarı yakalayan Çay Çağlayan Belediye Sporu başta teknik ekip olmak üzere bütün futbolcularımızı kutluyorum. Futbolcularımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakâr Yeşilçaylı taraftarlarımıza, Çağlayan sporumuza maddi ve manevi destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Spora olan desteğimiz devam edecek dedi.