Mahalle Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizde başlatılan çevre genel temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi Mahalle Cadde ve Sokaklarımızda başlatılan çevre genel temizlik ve İlaçlama çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan temizlik ekiplerimiz Kurban Bayramı öncesi ilçemiz içerisinde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimizde yabani ot temizliği, ilaçlama ve çevre genel temizlik çalışmaları yapılıyor. Bahçelievler, Köprübaşı, Tekke, Cedit, , Yaka, Aktaş, Orta, Demirağaç, Aşağı, Ali İhsan Paşa Mahallelerimizde genel temizlik ve ilaçlama çalışmalarımızı tamamladık. Amacımız; Kurban Bayramına kadar ilçemizdeki tüm mahalle, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışmalarını tamamlayıp siz saygıdeğer halkımızın Kurban Bayramını huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamaktır dedi.