Öğrencilerden Başkanımıza Ziyaret

Vali Ahmet Özyurt İlkokulu öğrencileri Okul Müdürü Selçuk Koç eşliğinde Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile başlatılan Atık Ekmek Toplama Kampanyası çalışmaları hakkında başkanımıza bilgi verdiler.
Başkanımız konuşmasında; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Belediye olarak hayvan barınağı yaptık. Önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte belirlediğimiz noktalara Ekmek Toplama Kutuları konulacak. Atık Ekmek toplama projesi kapsamında artık bundan sonra bayat ve kurumuş ekmekler çöpe atılmayacak Hayvan barınağımızdaki sevimli dostlarımıza yiyecek olarak geri dönecek. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.