Öğrencilerden Başkanımıza Ziyaret

Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Okul Müdürü Sayın Ahmet Özkan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Metin Şimşek eşliğinde Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler adına konuşan okul müdürü Ahmet Özkan; Afyonkarahisar’da yapılan Atletizm, Bocce ve Satranç müsabakalarında büyük başarı yakalayıp dereceye girdik. Sportif faaliyetlerde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek gerek sosyal gerekse sportif faaliyetlerde alınan her başarı bizi onurlandırmaktadır. Genç kardeşlerimize teşekkür ediyor başarılar diliyorum spora desteğimiz sürecek dedi.