İLÇEMİZDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

İlçemizde Korona Virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizdeki Pazar Yerinde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Pazar alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de görülen Korona Virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz içerisindeki umuma açık yerlerde, çöp konteynırları, halkımızın yoğun olarak bulunduğu resmi kurumlarımızda, esnaflarımızın işyerlerinde ve Halk Pazarımızda dezenfekte çalışmaları yapıldı. Saygıdeğer Halkımızın Sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Belediye olarak gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi.