HALK PAZARINDA DENETİMLERİMİZ

İlçemizde Korona Virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarının tamamlandığı Halk Pazarında Belediye Zabıta ekiplerimiz tarafından kontrollü olarak halkımızın alış veriş yapması sağlanıyor.

Pazar esnafımıza salgınla ilgili bilgilendirme yapılarak maske eldiven takılması,  sebze ve meyvelerin vatandaşlarımıza çıplak eller verilmemesi konusunda uyarılarda bulunuldu. Pazara giriş çıkış yapan vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılarak ateşleri ölçüldü. Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; Saygıdeğer Halkımızın Sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Belediye olarak ilçemizde gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi.