İlçemizde Dezenfekte Çalışmaları

İlçemizde Korona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında Belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Korona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz içerisindeki umuma açık yerler ile halkımızın yoğun olarak bulunduğu resmi kurumlarımızda, Sanayi sitemizde, Ana Caddelerde, mahallelerimizde, çöp konteynırlarında, esnaflarımızın işyerlerinde ve halk pazarında dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır. Saygıdeğer Halkımızın Sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Belediye olarak gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. İlçemizde dezenfekte çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sevgili Çaylı hemşerilerim “Evde Kalalım Sağlıklı Yaşayalım” dedi.