Cumhuriyet Bulvarında Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Uzun zamandır ilçemiz gündemini meşgul eden Cumhuriyet bulvarında sıcak asfaltlama çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekipleri tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları ilçemizin giriş ve çıkış ana güzergahı olan gidiş ve geliş yolu olmak üzere toplam 5 km yol asfaltlanacak.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; İlçe halkımızın yoğun olarak kullandığı Cumhuriyet Bulvarında bugün itibariyle sıcak asfaltlama çalışmaları başladı. 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Bulvarı asfaltlanması Yeşil çay halkımıza verdiğimiz sözlerin başında geliyordu. Biz Belediyeyi devralmadan önce her yerde her zaman “Gönül Belediyeciliği” ile halkımıza hizmet edeceğiz dedik. Bu henüz çalışmalarımızın bir başlangıcı halkımızın en güzel hizmeti alabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil çaylı hemşerilerime şunu da söylemek istiyorum “Sizler evinizde kalın biz sizler için Kalkınan ve Üreten bir Çay için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet bulvarımızın asfaltlanmasında büyük katkısı olan İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.