İGM Başkanı Çoban İlçemizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Sayın Burhanettin Çoban Çay ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyarette Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Murat Toy ile İşletme ve İştirakler Müdürü Sayın Faik Karakoç Başkan Çoban'a eşilk ederken, Çay Kaymakamı Sayın M.Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Sayın Şevki Kara, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Sayın Nurettin Arı ve Ak Parti Çay İlçe Başkanı Av. Sayın Kadir Çetin hazır bulundular.
Çay İlçesi Cumhuriyet Bulvarında yapılmakta olan sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban yaptığı açıklamada; Özel İdare olarak 2019 yılında ilk defa saatte 240 ton kapasiteli sıcak asfalt şantiyesi kurmuştuk. Geçtiğimiz yılda bazı köy yollarımızda sıcak asfaltlama yapılmıştı.
2020 yılı asfalt sezonuna Çay Belediyemizin ve Çay Halkımızın çok önemli gördüğü 5 km’lik Cumhuriyet bulvarında başladık. Çay Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı’ ya özverili çalışmalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Nedeni geçen yıldan beri bu yolun yapılması için büyük uğraşlar veriyordu görüldüğü üzere yolumuz tamamlanmak üzere. Bununla birlikte Özel İdare tarihinde yine bir ilk yaşanıyor. İl Özel İdaresinin Çay Belediyesi ve diğer belediyelerle protokol karşılığı yaptığı asfaltın ilk örneği Çay İlçemizdir. Cumhuriyet Bulvarı sıcak asfaltlaması Çay Belediyesi ve Çay Halkımıza hayırlı olsun dedi.
Başkan Çoban, asfaltlama çalışmalarını incelemesinin ardından Çay Belediyesi ile AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.