Başkanımız İlçemizdeki berber ve kuaförleri ziyaret etti.

İlçemizde Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün itibarıyla yeniden gerekli hijyen kurallarının ardından randevu ile müşteri almaya başladı.

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı da ilçemizdeki berber ve kuaförleri ziyaret ederek esnaflarımıza hijyen paketi ve maske hediye etti. İlçemizde hiç korana virüs vakası olmadığını dile getiren Başkanımız, ziyaretlerde yaptığı konuşmada: "Belediye ekiplerimiz hafta sonu ilçemizdeki 37 berber, kuaför ve güzellik salonu dükkanlarını dezenfekte etti.

İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla da bugün itibariyle tedbirli olarak esnaflarımız hizmet vermeye başladı. Bizde esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler dileyip hediyelerimizi takdim ettik. Esnaflarımızın sosyal mesafe kuralı ile maske takmaları konusunda dikkatli olmasını istiyoruz. Alınan tüm tedbirler ve kararlar bizim sağlığımız içindir, lütfen bunu unutmayalım" dedi.