Afyonkarahisar Milletvekilleri İlçemizde İncelemelerde Bulundu

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sayın Av İbrahim Yurdunuseven ile Av. Ali Özkaya Çay İlçemizi ziyaret ettiler.

Milletvekillerimiz Millet Bahçesi alanı, Çay Lisesi ve Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundular.
Ziyaret sırasında Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av İbrahim Yurdunuseven’e Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Şevki Kara, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Abdil Tıkır, Ak Parti Çay İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Ak Parti Çay İlçe yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Erdoğan eşlik etti.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Yaklaşık bir yıldır uğraştığımız ilçemiz Dörtyol meydanında bulunan eski pancar şefliğinin bulunduğu 4.220 m2 lik taşınmazı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz Sayın Av İbrahim Yurdunuseven, Av. Ali Özkaya ve İl Başkanımız Sayın Av. Hüseyin Sezen’in yoğun gayretleri sonucunda Çay Belediyemize kazandırdık.
Eski pancar şefliğinin bulunduğu 4.220 m2 lik alana inşallah Çayımıza yakışır millet parkı yapacağız.
Sizlere bir sürprizimiz daha var. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi ve sosyal olarak daha güzel vakit geçirebilecekleri “Gençlik Merkezini” çayımıza kazandırdık.
Ayrıca günlerdir sevgili öğrencilerimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara inat Çay Lisesi’nin olduğu yere sınavla öğrenci alan ve adının ’da ÇAY LİSESİ olarak devam edeceği nitelikli lise sözünü Milletvekillerimizden almış bulunmaktayız. Siz saygıdeğer Çay Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bizler Gönül Belediyeciliği sözümüze sadık kalarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Çay İlçemize Hayırlı Olsun dedi.