Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu Çay'da

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar Protokolü İlçemize gelerek Halkımızla Bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Afyonkarahisar Vali Yrd. Sn. Mehmet Boztepe, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu,  Milletvekillerimiz Av. Sn. Ali Özkaya, Av. Sn. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Burhanettin Çoban,  Ak Parti Afyonkarahisar il Başkanımız Av. Sn. Hüseyin Sezen, Çay Kaymakamımız Sn. Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanımız Sn. Uzm. Dr. Hüseyin Atlı,  Ak PArti Çay İlçe Başkanı Sn. İbrahim Türkkan, Ak Parti Çay Kadın Kolları Başkanı Sn.Şükran Uzun, Afyonkarahisar İl Protokolü, Çay İlçe Protokolü ve halkımız katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Başkanımız; Saygıdeğer Çay Halkı hepinizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bayramlar bizim için kardeşliğin ve paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek sizlerin rahatı ve huzuru için hep birlikte çalışıyoruz.
Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Bakanıma, Milletvekillerimize, il Başkanımıza, Vefakâr Çay halkıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.
Milletvekillerimiz Av. Sn. İbrahim Yurdunuseven, Av. Sn. Ali Özkaya halkımızın bayramını kutladı.
Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu konuşmasında; Öncelikle tüm Çay halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Çay insanı çalışkandır vefakârdır bende bu bölgenin evladı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Çay ilçemizin benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Her bayramda Çay ilçemizde siz saygıdeğer hemşerilerimle bir araya geliyorum.  Çay ilçemize büyük yatırımlar yaptık yapmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar’ın en büyük barajı olan Çay barajında bu yılsonunda inşallah su tutmaya başlayacağız.  Bu o kadar verimli olacak ki inşallah çayımızın bütün toprakları memba kalitesinde su ile buluşacak. İçme suyu arıtma tesisimizde çalışmalarımız devam ediyor en kısa zamanda tamamlanıp çay halkımıza memba kalitesinde su vereceğiz. Çay ilçemizin çalışkan Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Atlı’nın çok güzel hizmetler yapacağına ben canı gönülden inanıyorum. Çay halkımız bizden ne istediyse yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Güçlü Ülke Güçlü Millet Büyük Türkiye ideali ile büyük hedeflere doğru koşuyoruz. Bu beş yıllık dönemde Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Atlı Bey’in Çayımız için yapacağı her projenin arkasındayız sonuna kadar destekçisi olacağız dedi.  Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz ve Afyonkarahisar Protokolü Çay Halkımızla bayramlaşma töreninden sonra ilçemizden ayrıldı.