İlçemizin Gururu Oldular

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Akif Türk eşliğinde başkanımızı ziyaret eden öğrencilerimize, Okul Müdürleri, Öğretmenlerimiz, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av. Kadir Çetin, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Sayın Abdülkadir Cantürk ve Belediye Meclis Üyelerimiz eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı konuşmasında; Liselere Geçiş Sınavında dereceye giren Öğrencilerimizin başarılarıyla Çay İlçesi olarak gurur duyduk. Zeki ve başarılı gençlerimizi gördükçe aydınlık yarınlara olan umudumuz daha da artıyor. Alınan her başarıda eğitimcilerimizin ve ailelerinin emeğinin çok büyük olduğunu belirten Başkanımız Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen Aileleri ile Öğretmenlerini kutluyorum. Bu başarınızın diğer öğrencilerimize ’de örnek olmasını umut ediyorum dedi.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.