İlçe Kaymakamız Esnaf Ziyareti Gerçekleşirdi

İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı ile birlikte ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Kaymakamımız ve Başkanımız esnaflarımıza hayırlı işler dileyerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Korona virüs salgını nedeniyle maske sosyal mesafe ve temizlik konularında ilçe esnafı ve vatandaşlara nezaketen bilgilendirme yaptı.
Çay esnafı ve vatandaşlar bu nazik ziyaretleri nedeniyle Kaymakam beye ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz dediler.
Daha sonra aşağı dörtyol mevkindeki polis noktasında denetimlere katılan İlçe Kaymakamımız Mehmet Durgut yolculara maske, sosyal mesafe ve temizlikle ilgili duyarlı olunması konusunda bilgilendirme yaparak hayırlı yolculuklar diledi.