Şirinevler Mahallesinde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarımız

İlçemiz Şirinevler Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Kayışçı Sokaktaki yolda dolgu, tesviye ve bordür taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından kilitli parke taşı döşenerek çalışmalar bitirildi.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Şirinevler Mahallesi Kayışçı Sokakta başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında bordür döşeme çalışmalarımız tamamlandı. Dolgu ve tesviyesi yapılan yola1000 m2 kilitli parke taşı döşendi. Kayışçı Sokakta Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemiz içerisindeki bozuk olan tüm yollarda çalışmalarımız sırası ile devam edecek dedi.