İlaçlama Çalışmalarımız Devam Ediyor

Çay Belediyesi olarak düzenli olarak dezenfekte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Korona Virüsle Mücadele kapsamında İlçemizdeki tüm mahalle, cadde, sokaklar, Pazar yeri, Lokantalar, Yol Kenarındaki işletmeler, Sanayi sitesi, Sebze meyve hali, Akaryakıt istasyonları, camiler, park ve bahçelerde, resmi kurumlarımız, bankalar, esnaflarımıza ait işyerleri, akaryakıt istasyonlarında ilaçlama çalışmalarımız gece gündüz demeden büyük bir titizlikle devam ediyor. Biz Çay Belediyesi olarak sizlerin sağlığı için üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. “Sevgili Yeşilçaylı Hemşerilerim Lütfen; MASKE-MESAFE ve TEMİZLİK kurallarına uyalım. Uymayanları Uyaralım” dedi.