İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

23 Ağustos 1921 Sakarya Meydan Savaşı ile başlayan ve 26-30 Ağustos 1922 tarihleri arasında Büyük Taarruz ile var olma mücadelesi verdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün 98 yaşında.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 10.00’da Dörtyol meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Asb. Çvş. Barış Hellaç yaptı. Dörtyol Meydanındaki program sonrası Çay İlçe Şehitliğine geçildi. İlçe Merkez Camii İmam Hatiplerimiz tarafından Kuranı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından program sona erdi.
Kutlama programına İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Teğmen Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sayın İsmail Şahin, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.