Afyonkarahisar Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valimiz İlçe Kaymakamımız Mehmet Durgut’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Belediyemizi ziyaret eden Vali Çiçek Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek; İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belediye Başkanı Sayın Şevki Kara, Karacaören Belediye Başkanı Sayın Muhterem Algül, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Çay İl Genel Meclis Üyeleri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile birlikte İlçemizde Kadın Kültür Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Kardelen Parkta bulunan Çay Konağında, Gençlik Merkezi binasında, Kapalı spor salonu alanında, Uzun fresh sebze meyve işleme merkezi ve İlçemizin tarihi yerleri olan Taşhan ve Taş camiinde incelemelerde bulundu.
Çay Kız Meslek Lisesi Konferans salonunda daire amirleri ve köy muhtarları ile bir araya gelen Valimiz muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinleyip sorunlarını yerinde çözüme kavuşturdu. Çay İlçemizde faaliyet gösteren Biyo Kütle Enerji Santralini ziyaret eden Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek Biyo Kütle Enerji Santrali Müdürü Sayın İbrahim Erdoğan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından Valimiz ilçemizden ayrıldı.