Başkanımız İşyeri Açılışı Yaptı

İlçemizde Yeni İstihdam alanlarının oluşması bizi memnun etmektedir.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Göktaş Harita İnşaat Emlak büro açılışında kurdeleyi Başkanımız ve Protokol üyeleri birlikte kesti.
Kuranı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından işyerinin açılışı yapıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; İlçemizde istihdam alanlarının çoğalması elbette bizi son derece mutlu etmektedir. İş alanları başta olmak üzere günümüzde artık insanlar işlerinin kolaylık çözümlenmesi noktasında kendilerine rehber edinerek işi uzmanına bırakmaktadır. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de çalışkan ve dinamik genç girişimcilere ihtiyacımız var. Yeni açılan işyeri sahibi kardeşimizin ilçemize güzel hizmetler yapacağından hiç kuşkumuz yok. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işyerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum dedi.