Cedit Mahallesi Temizlik Çalışmalarımız

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından “Her Cumartesi Bir Mahalle” projesi ile başlatılan çevre genel temizlik çalışmaları kapsamında bu hafta sonu Cedit Mahallemizdeydik.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan temizlik ekiplerimiz ilçemiz içerisinde genel temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta Cumartesi günü çevre genel temizlik çalışmaları kapsamında Cedit Mahallemizde yabani ot temizliği, ağaç budama, Çocuk oyun parkı yenileme, ilaçlama, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yaptık. İlçemizdeki diğer mahallelerimizde genel temizlik çalışmalarımız sırası ile devam edecek. Lütfen Maske-Mesafe ve Temizlik kurallarına uyalım dedi.