Her şey Çocuklar Mutlu Olsun Diye

İlçemiz içerisindeki çocuk oyun parklarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları başladı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada;. Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Şirinevler Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Cedit Mahallesi ve Köprübaşı Mahallesinde bulunan çocuk oyun parklarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Eski ve kırık olan çocuk oyun grupları yenileri ile değiştirildi, renkli parke taşı döşenerek kamelya ve oturma alanları yapıldı. Yeşil alanların artırılması için çim ekimi ve ağaç dikimi yapıldı. Çocuklarımızın oyun oynarken zarar görmemesi için oyun alanlarının zemini kauçukla kaplandı. Diğer yerlerde ise bordür döşeme, boya ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın keyifli vakit geçirebileceği oyun parkları hizmete sunulmuştur dedi.