DP Genel Başkanı Uysal Başkanımızı Ziyaret Etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal Başkanımızı Ziyaret Etti

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Gültekin Uysal ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret etti.
Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Gültekin Uysal beraberinde DP Çay İlçe Başkanı Sn. Hikmet Bülbül ile birlikte Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Gültekin Uysal’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.
Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sn. Gültekin Uysal ziyaretin ardından ilçemizden ayrıldı.