Köprüde İnceleme Yapıldı

İlçemiz itfaiye yanında bulunan köprüde DSİ teknik ekipleri tarafından inceleme yapıldı.

İlçemiz Dere yatağı üzerinde bulunan Sanayi ve Toki konutlarına geçişlerin sağlandığı Halkımız arasında (Tahtalı) Olarak tabir edilen köprüde DSİ teknik ekipleri tarafından inceleme yapıldı.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Halkımızın yoğun olarak kullandığı ilçemiz itfaiye yanında bulunan 60 m uzunluğundaki köprüde Devlet Su İşleri teknik ekipleri ve Belediyemiz Fen İşleri ekipleri tarafından fizibilite çalışması yapıldı. Köprü yenileme çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacak. “Gönül Belediyeciliği” anlayışı ile saygıdeğer halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz dedi.