Köprübaşı Mahallesinde Yol Yenileme Çalışmalarımız

İlçemiz Köprübaşı Mahallesinde Belediyemiz fen İşleri ekipleri tarafından yol bakım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Dolgu, tesviye ve bordür taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından Çağlayan Sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Köprübaşı Mahallesi Çağlayan Sokakta çevre düzenlemesi kapsamında başlatılan bordür döşeme çalışmalarımız tamamlandı. Dolgu ve tesviyesi yapılan yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız tamamlandığında 12 bin m2 parke taşı döşenmiş olacak. Köprü kenarlarına ise halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla perde duvar yapıldı. Çağlayan Sokakta çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. İlçemiz içerisindeki bozuk olan tüm yollarda çalışmalarımız sırası ile devam edecek dedi.