Muhtarlar Günü Kutlandı

Çay İlçemizde Muhtarlar günü Dörtyol Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Karacaören Kasabası Seka Mahalle Muhtarı Nurettin Onuş yaptı.
Onuş konuşmasında; 19 Ekim tarihi Başbakanlık makamının 19.10.2016 tarih ve 29507 sayılı mükerrer resmi gazete yayını ile Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir. Seçimle göreve gelen muhtarlarımız Kamu düzeni içerisinde etkili olduğu kadar halkımızın arasında sosyal ve ekonomik hakların aranmasında vatandaşlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için Demokratik ve eşitlik ilkesinin sağlanmasında önemli bir yere sahiptir. Demokrasinin ve Milli iradenin bel kemiğini oluşturan Muhtarlarımızın böyle bir günde anılması için yapılan çalışmaya tüm muhtarlarımız adına devlet büyüklerimize teşekkür ederim dedi.
Kutlama Programına İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Yıldırım, Pazarağaç Belediye Başkanı Sayın Şevki Kara, Karacaören Belediye Başkanı Sayın Muhterem Algül, İlçe Emniyet Müdürü Sayın İsmail Şahin, Jandarma Komutanı Teğmen Sayın Murat Çakır, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.