Temiz Çevre İçin Haydi Elele

Çöp Poşeti uygulaması 1 Kasım’dan itibaren hayata geçiliyor. Pilot bölge olarak seçilen Şirinevler mahallemizde belediye personelimiz tarafından çöp poşeti dağıtımına başlandı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Çöp toplama işinin Halkımızın sağlığına uygun koşullarda düzenli bir şekilde yapılabilmesi için pilot bölge olarak seçilen Şirinevler Mahallemizde Belediye personelimiz tarafından Çöp poşeti dağıtım işi yapılıyor. 01 Kasım 2020 tarihinden itibaren yeni sisteme geçilecek olup çöp konteynırları ve çöp bidonları kaldırılacaktır. Şirinevler Mahallesi sakinlerimiz Çöplerini her akşam 18.00 – 20.00 saatleri arasında, poşetle ağızları bağlanmış şekilde eski çöp konteynırlarının bulunduğu alana bırakacaklardır. Çıkartılan çöpler saat 20.00’dan sonra temizlik ekiplerimiz tarafından alınacaktır. Şirinevler Mahallemizde yapılan bu uygulamada değerli vatandaşlarımızın göstereceği ilgi ve desteğin umudumuzun üzerinde olacağına inanıyor, bundan dolayı saygıdeğer hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.