Orta Mahallede Yol Yenileme Çalışmalarımız

İlçemiz Orta Mahalle Çakıcı Sokakta Belediyemiz fen İşleri ekipleri tarafından yol bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı.

Dolgu ve tesviye çalışmalarının bitirilmesinin ardından Çakıcı Sokağa kilitli parke taşı döşenerek çalışmalar tamamlandı.
Yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı; İlçemiz halk pazarının kurulduğu aynı zamanda yoğun olarak kullanılan Orta Mahalle Çakıcı Sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan yol yenileme çalışmalarında eski ve kırık olan parke taşları söküldü. Dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çakıcı sokağa 1100 m2 kilitli parke taşı döşendi.  Çakıcı Sokakta çalışmalarımız 2 gün gibi kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemiz içerisindeki bozuk olan tüm yollarda çalışmalarımız sırası ile devam edecek. Lütfen Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Uyalım dedi.