Hacı Latif Camiinde Bakım Onarım Çalışmaları

İlçemiz Aktaş Mahallesinde bulunan Hacı Latif Camiinde bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

Hacı Latif Camiinin yan tarafında bulunan abdesthanenin çok eski ve kötü durumda olması nedeniyle Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bakım onarım çalışmaları başlatıldı.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; İlçemiz Aktaş Mahallesinde bulunan Hacı Latif Camii Abdesthanesinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Halkımızın yoğun olarak kullandığı umuma açık olan yerin duvarlarındaki sıvalar dökülmüş, sıhhi tesisatı bozuk, tuvalet taşları kırılmış çok kötü durumda idi. Bizde bu sorunu ortadan kaldırmak ve halkımızın rahat ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yapmaya olanak sağlayacak olan abdesthanenin bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Tuvalet taşları ile sıhhi tesisatı değişen abdesthanede sıvanın bitirilmesinin ardından zemine fayans döşenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.