Çay Kaymakamımızın Veda Yemeği

Çay Kaymakamı Sn. Erol Tanrıkulu için veda yemeği düzelendi.

Resmi Gazetede yayınlanan 8 Ağustos Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Burdur Bucak Kaymakamlığına atanan İlçe Kaymakamımız Sn. Erol Tanrıkulu için veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe; Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Amirleri ve Kaymakamlık çalışanları katıldı.
Yemekte konuşma yapan Çay Kaymakamımız Sn. Erol Tanrıkulu; Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Burdur Bucak Kaymakamlığına atandık. Çay ilçemiz çok şirin insanları ise çok cana yakın. Çay İlçemizde görev yapmaktan son derece mutlu oldum ve buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Çaylı kardeşlerimin Burdur Bucakta bir evleri daha oldu. Sizlere kapım her zaman açık dedi. Kaymakamımız; Çay ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için tüm kurumlarımızla bir bütün olarak ekip ruhu ile çalıştık. Çay Kaymakamlığım süresi içerisinde en büyük hayalim ve projem Eber Gölümüzün turizme açılması için başlattığımız Eber Gölü Tesisleri projesidir. Ülkemizdeki turizmciler tarafından çok sık ziyaret edilen, yol kenarına yakın ve göçmen kuş çeşidinin çok olduğu Eber Gölü, İnanıyorum ki bizden sonra Çay Kaymakamlığına gelecek olan Meslektaşım tarafından projemize sahip çıkılacak ve turizme açılacaktır.  Bu vesile ile bu veda yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen ve yemeğimize katılarak bizi onurlandıran herkese teşekkür ediyorum dedi. Çay İlçesine yaptığı hizmetler anısına Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu’na plaket takdim edilmesiyle program sona erdi.