Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven'den İlçemize Ziyaret

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ilçemizi ziyaret etti.

Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurdunuseven’e ziyareti sırasında Ak Parti İl Başkanı Sn. Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Sn. Hüseyin Atlı, Ak Parti Çay İlçe Başkanı Av. Sn. Kadir Çetin, İl Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyesi Sn. Abdülkadir Cantürk ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Yurdunuseven Ak Parti Çay İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
İlçe esnaflarımızı ziyaret ederek esnaflarımızın istek ve sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret eden Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Başkanımızdan bilgiler aldı.
Daha sonra Çay barajına geçerek burada incelemelerde bulunan Yurdunuseven yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven ziyaretlerin ardından ilçemizden ayrıldı.