KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

Belediyemiz tarafından sokak hayvanlarının barınma ve beslenmesi için yapılan Hayvan Besleme Noktasının kapısı her daim hayvan severler için açık tutulmaktadır.
Sosyal Medya’da gündeme getirilen ve besleme noktasında meydana gelen olay bizi derinden üzmüştür. Yaşanan olayda bir hayvan araç çarpmasından dolayı yaralanma sonucu gelmiş ve tüm müdahalelere rağmen kısa bir süre sonra ölmüştür. Bakımı hem hayvan severlerimiz hem de Belediyemiz görevlileri tarafından yapılmakta olan diğer hayvanımızı da hastalık nedeniyle kaybettik.
Daha önce hiç olmayan hayvan besleme noktası girişimlerimiz sonucunda ilçemize kazandırılmıştır. Hayvan besleme noktamızda sosyal medya üzerinden abartıldığı gibi susuzluk ve yetersiz beslenme gibi kötü koşullar bulunmamaktadır.
Elbette Belediyemiz hayvan besleme noktasındaki bu durum bizi derinden üzmüştür. Gereken soruşturma başlatılmış olup ihmali bulunan kişi veya kişiler hakkında gereken yapılacaktır. Hayvan besleme noktasında gerekli temizlik ve bakımlar yapılmakta olup bu üzücü olay nedeniyle Hayvan severlerimizden özür diliyoruz.  Hayvan severlere ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.