Valimiz Çay İlçemizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Valimiz Çay Kaymakamlığı, Kadın Kooperatif Merkezi, Gençlik Merkezi ve Çay Kadın Kültür Evini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Çay Kadın Kültür Evinde Çaylı kadınlarla bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek burada yaptığı açıklamada; Çayda böyle muhteşem bir Kadın Kültür evi görmekten çok mutluyum. Bu muhteşem projenin başından itibaren bitişine kadar yapmış olduğu çalışmalar için İlçe Kaymakamımız Mehmet Durgut Beye ve Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı beye teşekkür ediyor tebrik ediyorum. Birlik ve Beraberlik içerisinde çalışan çaylı kadınlarımızı tebrik ediyorum Kadın Kültür evi gerçekten Çay ilçemize yakışır bir eser oldu. Böylesine güzel çalışmalar görünce gerçekten gurur duydum. İnşallah Çay ilçemiz bu konuda bir marka olacak. Kadın Eli değecek Çay değişecek. Çay değişecek Kadınlarımızın elinin değdiği gizemli şehir olarak tabir ettiğimiz Afyonkarahisar’ımız değişecek. Çay’da gördüğüm bu güzel tablo inşallah tüm Afyonkarahisar’a, buradan da tüm ülkemize yayılması temennisiyle emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Sayın Hüseyin Atlı ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av. Kadir Çetin birer konuşma yaparak Kadın Kültür Evlerinin Afyonkarahisar’a kazandırılmasına önderlik yapan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Kadın Kültür Evi önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçemizden ayrıldı.