Atatürk Bulvarında Çevre Düzenle Çalışmaları Başladı
Okunma Sayısı: 51921

İlçemizin çevre yolu ile bağlantısını sağlayan ve halkımızın yoğun olarak kullandığı Atatürk Bulvarında çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Atatürk Bulvarında başlatılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında eski ve kırık olan parke taşları söküldü. OEDAŞ tarafından Atatürk Bulvarında bulunan ev ve iş yerlerinin kullandığı elektrik nakil hatlarını yer altına alma çalışmaları yapılıyor.
Alt yapı yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Turgut Özal Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ve Atatürk Bulvarında en kısa sürede sıcak asfaltlama yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.