İlçemizde İlaçlama Çalışmaları Yapılıyor

İlçemiz içerisindeki tüm mahallelerde haşere ile mücadele devam ediyor.

Belediyemiz Veteriner İşleri'ne bağlı ilaçlama ekiplerinin ilçemiz genelinde başlatmış olduğu haşere ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlaçlama ekipleri, sıcak havalarda çoğalan sivrisinek, karasinek, hamamböceği, gibi vektörlere karşı mücadele ediyor.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Havaların ısınmasıyla birlikte varlığını arttıran haşere ve zararlılara karşı çöp bidonları ile haşerelerin üremelerine elverişli dere yatakları ve açık alanlarda belediyemiz ekipleri tarafından ilaçlama çalışması yapılıyor.

Amacımız; halkımızın sağlığını tehdit edebilecek tüm unsurları ortadan kaldırmaktır. İlçemiz içerisinde ilaçlama çalışmalarımız düzenli olarak devam edecektir” dedi.