Kadın eli değecek Çay değişecek

Çay yöremize ait unlu mamullerin kadınlar tarafından yapılarak halkımızın hizmetine sunulacağı üretim atölyesinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut ’la birlikte Çay Üretim ve Kalkınma Kadın Kooperatifi üretim atölyesinde yapılan çalışmaları inceledi.
Başkanımız yaptığı açıklamada; Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve Saygıdeğer eşlerinin öncülüğünde kurulan Kadın Kültür evlerimiz ile birlikte Çay Üretim ve Kalkınma Kadın kooperatifi üretim atölyesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Kadınlarımızın üretim ve kalkınmada söz sahibi olacağı İlçemize özgü bükme, börek, baklava, yaş pasta, kuru pastadan oluşan unlu mamulleri önümüzdeki günlerde seri üretime geçerek satışa sunulacak. Bu vesileyle Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kadın eli değecek Çay değişecek dedi.