Çanakkale Zaferinin 106. Yılı Kutlu Olsun

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçemizde kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yılı Anma programı Dörtyol Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla buradaki tören sona erdi.
Asri Mezarlığında bulunan Şehitlik ziyaret edildi. Okunan Kuranı Kerim ve yapılan duanın ardından program Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda devam etti.
Çay Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız söylenmesiyle başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günüyle ilgili şiirler ve video gösteriminin ardından Çanakkale türkülerinin söylenmesiyle program sona erdi.
Çarşı Camiinde sabah namazı çıkışında günün anısına Belediyemiz tarafından halkımıza buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi.