Elbiz mahallesinde çevre genel temizlik çalışmaları

Kurban Bayramı öncesi başlattığımız genel temizlik çalışmalarımız elbiz mahallemizde devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesi Mahalle Cadde ve Sokaklarımızda başlatılan çevre genel temizlik çalışmaları Elbiz Mahallemizde devam ediyor.
Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan temizlik ekiplerimiz ilçemiz içerisinde genel temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şuan Elbiz Mahallemizde çevre genel temizlik çalışmaları yapılmaktadır. Mahallelerimizde yabani ot temizliği, ilaçlama ve çevre genel temizlik çalışmaları yapılıyor. Bahçelievler, Köprübaşı, Tekke, Cedit, , Yaka, Aktaş, Orta, Demirağaç, Aşağı, Ali İhsan Paşa, Şirinevler Mahallelerimizde genel temizlik ve ilaçlama çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizdeki diğer mahalle, cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır dedi.