Yeşilçay her şeyin en iyisine layık

Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında başlatılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında eski olan aydınlatma direkleri yenilendi.

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; İlçemizin önemli giriş ve çıkış noktalarından olan Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında Fen İşleri ekiplerimiz tarafından çevre düzenlemeleri kapsamında alt yapı, bordür ve yol yenileme çalışmaları başlatıldı. Alt yapısı yenilenen bulvara renkli bordür döşendi. Fen İşleri ekiplerimizin öz verili çalışmaları sonucunda eski ve kırık olan beton direkler söküldü. Türk Bayrağı ve Belediyemizin logosunun yer aldığı yeni aydınlatma direkleri takılarak bulvar asfaltlanmaya hazır hale getirildi. Önümüzdeki günlerde hava durumuna göre Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında sıcak asfaltlama yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren “Gönül Belediyeciliği” sözümüze sadık kalarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bizi izlemeye devam edin dedi.