Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.

Belediyemiz fen işleri tarafından başlatılan çalışmalarda Demirağaç, Yaka ve Ali İhsan Paşa Mahallelerimize 25 bin metrekare kilitli parke taşı döşenecek.

Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı açıklamasında; Şirin ilçemizi yaşanabilir modern kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağımıza dair söz vermiştik.
Demirağaç, Yaka ve Ali İhsan Paşa Mahallelerimizde başlattığımız çevre düzenlemesi kapsamında yol yenileme çalışmalarımıza Demirağaç Mahallemizden start verdik.
3 mahallemizde yol yenileme çalışmaları tamamlandığında yaklaşık 25 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmiş olacak.
Biz göreve geldiğimiz günden itibaren “Gönül Belediyeciliği” sözümüze sadık kalarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Amacımız; şirin ilçemizi yaşanabilir modern kent haline getirmek dedi.