VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK

2019 Yerel seçimlerinde siz saygıdeğer halkımıza Çay Anadolu Lisesini nitelikli okul yapma sözü vermiştik.

Yeşil Çay’ımızın gözbebeği olan Çay Anadolu Lisemiz Merkezi Sınavla öğrenci alınan nitelikli okullar kategorisine alınmasını sağlayarak sözümüzü tuttuk.
Çay Anadolu Lisemizin nitelikli okul olması için büyük çaba sarf eden Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Sayın Av. Ali Özkaya, Sayın Av. İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av. Kadir Çetin, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Özer’e ve emeği geçen herkese şahsım ve İlçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Hayırlı Olsun.