Valimiz ve Bakanımız İlçemizi Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekilimiz eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek, ilçemizi ziyaret etti.

İl Protokolü ilk olarak Yaka Mahallesinde bulunan Kadın Kültür Evini ziyaret etti.
Valimiz ile Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kadın Kültür Evinde kadınların yapmış olduğu ürünleri inceleyerek ilçe kaymakamımızdan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakanımız; Kadın Kültür evlerinin kurulmasına öncülük eden Valimize teşekkür ediyorum. El emeği göz nuru ile hazırlanan ürünlerin satışa sunularak ev ekonomisine katkı sağlayacak olması bizleri mutlu etti. Çay ilçemizle ve sizlerle her zaman gurur duydum, emeğinize sağlık dedi.
Kadın Kooperatifi ürün atölyesini ziyaret eden valimiz ve bakanımız burada yapılan çalışmaları inceleyerek kooperatif hakkında bilgi aldı. El emeği göz nuru ile hazırlanan ürünlerin satışa sunulduğu reyonu gezen Valimiz ve Bakanımız memnuniyetlerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
İl Protokolünün İlçemizi ziyaretlerinde Kaymakamımız Sayın Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av. Kadir Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Erol, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz eşlik etti.