Başkanımız Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı İlçe merkezimize bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonunda muhtarlarımızla yapılan toplantıda mahallelerimizin sorunları muhtarlarımızın ve halkımızın istek ve talepleri görüşüldü.
Başkanımız konuşmasında; Tüm resmi kurumlarımızla olduğu siz muhtarlarımızla da birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için ele ele çalışıyoruz. Sizler vatandaşlarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için Milli iradenin bel kemiğini oluşturan demokratik ve eşitlik ilkesinin sağlanmasında önemli bir yere sahipsiniz dedi. Yapılan toplantıda mahallelerin talepleri görüşüldü. Muhtarlarımız mahallelerde çevre düzenlemesi, yol yenilme çalışmaları, mahalle temizliği, içme suyu, kanalizasyon çalışmaları ve çocuk oyun parkları gibi bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar için Başkanımıza teşekkür ettiler.