“Gönül Belediyeciliği” Sözümüze Sadık Kalarak Çalışıyoruz

İlçemizin en eski yerleşim yerlerinden olan Yaka Mahallesinde çevre düzenlemeleri kapsamında yol yenileme çalışmaları başlattık.

Bordür, dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlandığı yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor.
Göreve geldiğimizden bu güne kadar İstasyon, Dere, Cedit, Orta, Şirinevler, Demirağaç mahallesinde yol yenileme çalışmalarımız tamamladık.
 İlçemize giriş çıkışların yapıldığı 5 km uzunluğundaki Cumhuriyet bulvarında sıcak asfaltlama yaparak hizmete sunduk. Alt yapı ve ışıklandırma çalışmalarının tamamlandığı Turgut Özal Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi ve Atatürk Bulvarında en kısa sürede sıcak asfaltlama yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.
Biz “Gönül Belediyeciliği” anlayışı ile sözümüze sadık kalıp Yeşilçay’ımızı modern ve yaşanabilir bir kent haline getireceğiz derken asla şaka yapmıyorduk. Bizi izlemeye devam edin.