İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yılı coşkuyla kutlandı.

23 Ağustos 1921 Sakarya Meydan Savaşı ile başlayan ve 26-30 Ağustos 1922 tarihleri arasında Büyük Taarruz ile var olma mücadelesi verdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı bugün 97 yaşında.
İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 11.30’da Dörtyol meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Asb. Kd. Çvş. Erhan Tanış yaptı. Çay Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu. İlçe Jandarma Komutanlığında İlçe Kaymakam Vekili Sultandağı Kaymakamı Önder Koç ve Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Dörtyol Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.