Turgut Özal Bulvarı ile Recep Tayyip Erdoğan Caddesi Asfaltlandı

Tevazu ve Samimiyetle halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.

Belediyemiz fen işleri müdürlüğü tarafından başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında İlçemizin en işlek yolu olan Turgut Özal Bulvarı ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesinde sıcak asfaltlama çalışmaları tamamlandı.
Belediye Başkanımız Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Alt yapı, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmalarının tamamlandığı Turgut Özal Bulvarı ve Recep Tayyip Erdoğan Caddesi asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar
İlçemiz içerisindeki yollarda 20 bin m2 sathi kaplama, 53 bin m2 sıcak asfaltlama yaptık. İlçemize hayırlı olsun.
"Tevazu, samimiyet ve gayretle, 'Memleket işi gönül işi' diyerek, gönül belediyeciliği anlayışıyla halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz"   dedi.