Vakıf Mahallesine Çocuk Parkı Yapılıyor

Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından ilçemiz Vakıf Mahallesinde bulunan eski 112 nin olduğu boş alanda çevre düzenleme çalışmaları yapılarak spor aletleri ve yeni çocuk oyun grupları yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı yaptığı açıklamada; Vakıf Mahallemizde bulunan halkımız arasında eski 112 olarak bilinen alanın dört tarafına perde duvar yapılarak çam ve akasya ağaçları dikildi. Büyükler için spor aletleri, çocuklar için oyun grupları yerleştirilen parkta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aileleri ile keyifli vakit geçirebileceği Vakıf Mahallesindeki oyun parkında çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacaktır dedi.